Over ons

Wij installeren de elektrotechniek van de meest uiteenlopende projecten. Van tv-studio’s en theaters tot ziekenhuizen, laboratoria en datacenters, maar ook voor kantoren, scholen en hotels. Wij denken om hindernissen heen en zijn gewend aan een korte bouwtijd en ingewikkelde projecten met een groot volume. Onze elektrotechnici werken met plezier en precisie.

Onze visie

Informatie in gebouwen wordt gegenereerd door de verschillende technische installaties en systemen. Deze vertalen wij naar een uniek smart-buildingsysteem. Licht- en klimaatregeling per ruimte loopt via de app op je telefoon, slimme camera’s zoomen onmiddellijk in op calamiteiten en het inchecken in hotels doe je snel met je eigen smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Al deze toepassingen vragen om elektrotechniek van een nieuwe orde. Mega Elektra installeert de elektrotechniek voor projecten die data van verschillende bronnen integreren. Wij realiseren complexe verbindingen die werken.

Mega Elektra is aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland.

Keurmerken en certificeringen:

  • BRL6000
  • VCA
  • BMI
  • DEKRA
  • InstallQ-installateur
  • Erkend Leerbedrijf

Al het uitvoerend personeel is in het bezit van VCA-certificaat en de leidinggevenden zijn tevens in het bezit van VCA-VOL-certificaat. Dit is een garantie voor (actuele) kennis over onder andere wet- en regelgeving, herkennen van onveilige situaties, treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Bij Vetim bent u dus zeker van de hoogste normen in kwaliteit, vakkennis en veiligheid bij alle werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Onderdeel van Nexton

Nexton is aannemer van vraagstukken op het gebied van smart building, energietransitie, duurzaamheid, circulariteit en as a service modellen. Wij zijn mede-eigenaar (minimaal 50%) van 15 zelfstandige advies- en installatiebedrijven en productleveranciers. Alle specialismen verbinden wij op een slimme manier. Uw voordeel: een complete, concrete en toekomstbestendige oplossing voor alle (installatie-)technische vraagstukken. Bezoek voor meer informatie de website van Nexton.