Over ons


MEGA ELEKTRA

Wij installeren de elektrotechniek van de meest uiteenlopende projecten. Van tv-studio’s en theaters tot ziekenhuizen, laboratoria en datacenters, maar ook voor kantoren, scholen en hotels. Wij denken om hindernissen heen en zijn gewend aan een korte bouwtijd en ingewikkelde projecten met een groot volume. Onze elektrotechnici werken met plezier en precisie.

Onze missie? Making it happen!

ONDERDEEL VAN NEXTON

The next level of smart building is Nexton. Vastgoedprojecten koppelen zij aan specialistische partners. Innovatieve gebouwtechnieken geven wij praktische toepassingen. En geïntegreerde oplossingen brengen wij in de praktijk met een hands-on mentaliteit.

The next level of smart building is NEXTON.

 

 

ONZE VISIE

Informatie in gebouwen wordt gegenereerd door de verschillende technische installaties en systemen. Deze vertalen wij naar een uniek SMART building systeem.
Licht- en klimaatregeling per ruimte loopt via de app op je telefoon, slimme camera’s zoomen onmiddellijk in  op calamiteiten en het inchecken in hotels doe je snel met je eigen smartphone. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Al deze toepassingen vragen om elektrotechniek van een nieuwe orde.
Mega Elektra installeert de elektrotechniek voor projecten die data van verschillende bronnen integreren. Wij realiseren complexe verbindingen die werken.