Onze oplossingen


ENTERTAINMENT


The show must go on! Voor de inrichting van theaters, tv-studios en bioscopen gelden altijd extreme omstandigheden. Maar als je eenmaal de passie van entertainers kent dan weet je dat zij dromen realiseren, net als wij!

GEZONDHEIDSZORG


Mega Elektra werkt voor ziekenhuizen, medische laboratoria en zorginstellingen. Onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg bedenken hun plannen bedachtzaam, want op het beslissende moment kunnen secondes levens redden. Dat betekent dat ook op het uur ‘U’ de elektrotechniek perfect moet zijn.

SPECIAL PROJECTS


Als de stroom uitvalt is er stroom. Wij installeren noodaggregaten die naadloos inschakelen als het netwerk niet levert. Mega Elektra is verzorgt noodstroomvoorzieningen voor laboratoria, ziekenhuizen en datacentra.

REVITALISERING VASTGOED


Mega Elektra heeft veel ervaring in de samenwerking tussen projectontwikkelaars en nieuwe huurders. We vinden het prachtig om gebouwen een nieuw leven te geven. Deze projecten stellen vaak heel andere eisen aan de elektrotechniek.

LICHT & KRACHT


Mega Elektra ontwerpt verlichtingsplannen en installeert de techniek die sfeer brengt. Wij doen dat in theaters en restaurants, in ontvangstruimtes en in fabriekshallen. Elke ruimte zijn eigen licht.

BESTURING & DOMOTICA


Bestaande besturingstechnieken van grote projecten zijn tegenwoordig bereikbaar voor iedereen.
Denk aan licht- en klimaatbeheersing, toegang, voorraadbeheer, informatietechnologie, verwarmen, verlichten, alarmeren, televisie en telefonie. Alles kan door een draad maar uiteindelijk gaat alles draadloos. Wij zorgen voor perfecte samenwerking en integratie van al deze systemen.

BEVEILIGING & INBRAAK


De trend om personen, eigendommen en gebouwen steeds strikter te beveiligen, vraagt om intelligente elektrotechniek. Mega Elektra is actief op het gebied van toegangsbewaking, inbraakbeveiliging, brandveiligheid en camera-bewaking.

COMMUNICATIE


Digitale informatie wordt steeds complexer. Mega Elektra realiseert de elektrotechnische installatie die data van verschillende bronnen integreert. Daardoor kennen we nu toepassingen waarvan we vijf jaar geleden nog niet eens droomden.