ANNE … Willem Alexander bij wereldpremiere

 ANNE over het leven van Anne Frank

Anne over het leven van Anne FrankKoning Willem-Alexander heeft de wereldpremière bijgewoond van de theatervoorstelling ANNE die beleefde op donderdagavond 8 mei 2014 in Theater Amsterdam haar wereldpremière.

Het is de eerste keer dat een toneelstuk over Anne Frank is gebaseerd op de volledige teksten uit haar dagboeken en de archieven van de familie Frank. De theatervoorstelling gaat niet alleen over de ingrijpende gebeurtenissen in het leven van Anne Frank, maar laat ook haar ontwikkeling als schrijfster zien.

Mega Elektra heeft voor Theater Amsterdam alle elektrotechnische installaties verzorgd. Weer een mooi theater project dat succesvol is afgerond.Theater Amsterdam gereed zijn voor de eerste première. Het theater krijgt één zaal: een hal van 4.200 vierkante meter, met 700 zitplaatsen, die bij grote vraag kunnen worden uitgebreid naar 1.100. Gebouw en theaterproductie worden volledig privaat gefinancierd, door productiebedrijf Imagine Nation van Robin de Levita (producent van Broadwayshows en de musical Soldaat van Oranje) en Kees Abrahams.

Bezoek hier de website van Theater Amsterdam

Bekijk hier een redactioneel artikel van het blad “STEDENBOUW”

Bekijk hier een redactioneel artikel van het blad “Installatie & Bouw”

 


Comments are closed.