Erkend Leerbedrijf

Stagiairs: de vaklieden van de toekomst. Om ervoor te zorgen dat leerlingen in de branche hun vak goed leren uitoefenen, werken we  graag mee aan het opleiden van jonge gemotiveerde mensen. Als ‘Erkend Leerbedrijf’ verzorgen wij vanuit Kenteq beroepspraktijkvorming voor het  middelbaar beroepsonderwijs.

Uneto-VNI

Mega Elektra lid van Uneto-VNI.

Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche.  Een organisatie die thema’s als duurzaamheid en vergrijzing een praktische vertaalslag geeft voor haar leden. Een partij die kennis ontwikkelt en innovatie aanjaagt.

Onderwijs & Mega Elektra

Regelmatig MBO en HBO onderwijsinstellingen hebben de weg naar Mega Elektra gevonden. Samen met de studiebegeleiders hebben wij al vele jonge technici begeleid en mede opgeleid voor een toekomst in de elektrotechniek. Samen met de onderwijsinstelling is een juiste plaats en project gevonden om te leren of af te studeren.

Stage bij Mega Elektra

Regelmatig hebben wij plaats voor stagiaires die houden van uitdagingen en veel ambitie hebben om te leren in een dynamische organisatie, met uitdagende projecten en veeleisende opdrachtgevers.
Zin om de mouwen op te stropen en te leren? neem contact op met René Zeeman.

Gezocht: Ervaren technici

Regelmatig hebben wij plaats voor ervaren elektro monteurs die houden van uitdagingen en veel ambitie hebben om te werken in een dynamische organisatie, met uitdagende projecten en veeleisende opdrachtgevers.

Op zoek naar een uitdaging? neem contact op met René Zeeman.