Entertainment

Voor de inrichting van theaters, tv-studios en bioscopen gelden altijd extreme omstandigheden. Hoge tijdsdruk, ongewone werktijden en stapels vergunningen.

Maar als je eenmaal de passie van entertainers kent dan ben je daaraan verslaafd. Het zijn spelers die dromen realiseren. Ze hebben hoge ambities en durven gewaagde projecten aan. Ze krijgen het voor elkaar door hun besmettelijke enthousiasme. The show shall go on!


Bekijk hier onze referenties!

Gezondheidszorg

Risico’s vermijden en grote aandacht voor details. Onze opdrachtgevers in de gezondheidszorg bedenken hun plannen bedachtzaam. Tussen beleidsplan en operatie zitten vaak jaren. Maar dan moet ook op het uur ‘U’ de elektrotechniek perfect zijn. Want op het beslissende moment kunnen secondes een leven redden. Mega Elektra werkt voor ziekenhuizen, medische laboratoria en zorginstellingen. Zoals het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bekijk hier onze referenties!

Special projects

ls de stroom uitvalt is er stroom. Wij installeren noodaggregaten die naadloos inschakelen als het netwerk niet levert. Dat kan cruciaal zijn. Een laboratorium dat een proef doet met de levensduur van een gekoelde bacteriekweek over vijfentwintig jaar. Dan is de uitval van de koeling  een regelrechte ramp.

Mega Elektra is verzorgt noodstroomvoorzieningen voor laboratoria, ziekenhuizen en datacentra. Waar continuïteit nodig is, leveren wij gegarandeerd stroom. Altijd.
Bekijk hier onze referenties!

Revitalisering vastgoed

Een bestaand kantoorgebouw veranderen in een school of een zorginstelling? Leegstaand winkelcentrum wordt studentenhuisvesting? Dat stelt heel andere eisen aan de elektrotechniek.

Mega Elektra heeft veel ervaring in de samenwerking tussen projectontwikkelaars en nieuwe huurders. We vinden het prachtig om gebouwen een  nieuw leven te geven. De beperkingen die zich eerst voor doen worden dan onverwachte mogelijkheden.
Bekijk hier onze referenties!

Licht & Kracht

Licht accentueert de mooiste plekken in een ruimte. Mega Elektra ontwerpt verlichtingsplannen en installeert de techniek die sfeer brengt. We doen dat in theaters en restaurants, in ontvangstruimtes en in fabriekshallen. Elke ruimte zijn eigen licht.

We letten daarbij ook op de energiekosten want onze slimme elektrotechniek zorgt voor aanzienlijke besparingen op de elektriciteitsnota.

Besturing & Domotica

In de komende vijf jaar zullen bestaande besturingstechnieken van grote projecten betaalbaar worden voor gewone huizen. Licht- en klimaatbeheersing, toegang, voorraadbeheer, informatietechnologie. Verwarmen, verlichten, alarmeren, televisie kijken, telefoneren. Alles kan door een draad maar uiteindelijk gaat het draadloos.

We zijn op weg naar ”kabelloos” waar alle informatie op elk moment en ieder apparaat beschikbaar is.

Beveiliging & Inbraak

De trend om personen, eigendommen en gebouwen steeds strikter te beveiligen, vraagt om intelligente elektrotechniek. Mega Elektra  is actief op het gebied van toegangsbewaking, inbraakbeveiliging, brandveiligheid en camera-bewaking. We werken graag voor opdrachtgevers met uitdagende vragen. Zoals zorginstellingen die cliënten een zelfstandig bestaan aanbieden. Dat is mogelijk dankzij de toepassing van domotica die Mega Elektra realiseert.

Communicatie technologie

Alle informatie zal uiteindelijk digitaal worden.

Mega Elektra realiseert de elektrotechnische installatie die data van verschillende bronnen integreert. Daardoor kennen we nu toepassingen waarvan we vijf jaar geleden nog niet eens droomden. Besturing via de smartphone, slimme camera’s die onmiddellijk inzoomen op rookontwikkeling, toegangscontrole op basis van oogherkenning. Je stem is je pincode.